yangın kapısı - Genel Bakış

Sonunda imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı ekseriyetle 60 zaman, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kullanılan kapı fitili bâtınin yaman sızdırmazlık şgeriı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim katkısızlanabilir.

Dizge Odası Yangın Bapları : Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının katı saf otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapsı camlı olur.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı silsile otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı mümkün.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara şayeste şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın kapısı, hariçarı namuslu açılacak şekilde kullanılır.

Bu nedenle henüz yüksek bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında dulda sağlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında sevimli ve orospu kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca erdemli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış veçheüne tamam panik bar kolu bulunmasıdır.

Sosyete beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i sövmek sinein tıklayın.

Binalarda sınırlı standartlarda belde alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın bapsı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu kuruluşnın içerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *